Over ons

Vos
Bouwbedrijf

Oprichter en eigenaar van het bouwbedrijf is Johan Vos, vakman in hart en nieren. Johans passie lag als kind al bij bouwen en timmeren. Na een gedegen vakopleiding aan de lts heeft hij 12 jaar in loondienst gewerkt, zowel bij een kleine als een grote aannemer. Alle opgebouwde kennis en ervaring vormden voor Johan de basis om in 2013 de stap naar een eigen bedrijf te zetten: Vos Bouwbedrijf.

Sindsdien heeft het bedrijf een prachtige groei doorgemaakt, zowel op het gebied van (nieuw- en ver)bouw als qua interieurbouw. Johans vakkennis, maatwerk en de hoogwaardige kwaliteit die hij levert, zijn - met name in het Land van Heusden en Altena, maar ook daarbuiten - niet onopgemerkt gebleven. Resultaat hiervan is dat het bedrijf in 2017 is uitgebreid met een vaste medewerker. Uiteraard is gekozen voor iemand die qua werkwijze en kennis helemaal past bij de uitstraling en expertise van Vos Bouwbedrijf.

Een prima aanvulling vormt tweelingbroer Kees Vos, die naam heeft opgebouwd met Vos Elektrotechniek in Veen. De broers bundelen regelmatig hun krachten door samen aan projecten te werken.

vos bouwbedrijf johan vos

Vos Bouwbedrijf: een solide bedrijf dat garant staat voor professionaliteit, maatwerk en vakmanschap!