Bouwbedrijf

Vos Bouwbedrijf - Voor uw bouwproject

Een bestaand huis verbouwen, een compleet nieuw huis bouwen, een aanbouw, een renovatie … de bouw is de basis van Vos Bouwbedrijf. Ieder project, klein of groot, is voor ons een uitdaging! We zorgen ervoor dat uw wensen en ideeën werkelijkheid worden, zodat uw huis een plek wordt waar u zich echt thuis voelt.

Door onze traditionele manier van bouwen is vrijwel alles mogelijk. U bent niet gebonden aan standaardmaten of -materialen, maar kunt kiezen wat ú wilt. Flexibiliteit en kwaliteit gaan hierbij uitstekend samen.

Na een eerste kennismakingsgesprek waarin we graag horen wat uw wensen en eisen zijn, ontvangt u op korte termijn een (vrijblijvend) voorstel van ons. En als we eenmaal voor u aan de slag mogen, houden we uiteraard tijdens de uitvoer van het project ook regelmatig overleg. Persoonlijk contact, communiceren met korte lijnen en alles op de manier die bij u past, daar staan wij voor!

Zowel particulieren als bedrijven hebben ons de afgelopen jaren weten te vinden. Allemaal relaties die veel waarde hechten aan vakmanschap en kwaliteit. En dat is wat ook u van ons mag verwachten.

Heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakings- en adviesgesprek?